La llar digital ja no serà cosa del futur, sinó del present, i el gegant Google vol estar al capdavant d’aquesta nova forma d’entendre l’habitatge

La llar digital, productes per la plataforma Google | Diari CatalàLa tecnologia cada vegada està més present a les nostres vides, i la llar digital cada dia s’apropa més a la realitat, per això els principals fabricants, presenten les noves tecnologies durant el CES (Consumer Electronics Show), El major esdeveniment anual del món en tecnologia de consum, que se celebra aquesta setmana a les Vegas.

Durant el CES, diverses empreses han començat a anunciar els seus productes que empraran la plataforma d’Internet dels productes de Google, així com el seu llenguatge de programació, Brillo i Weave.

La llar digital, productes per la plataforma Google | Diari CatalàComencem per Asus que a ha anunciat el seu pont de xarxa per a la llar digital, el qual utilitza el sistema operatiu Brillo. Amb aquest sistema operatiu Asus vol facilitar la connectivitat d’altres productes Asus per llars digitals a un telèfon Android. Asus també ha anunciat que llançaran més productes al mercat al llarg de l’any.

La llar digital, productes per la plataforma Google | Diari CatalàEl fabricant Kwikset ha presentat un pany intel·ligent amb Weave, que també serà senzill connectar-lo a un telèfon Android i que no farà falta tenir la clau a mà. També Marvell ha anunciat un xip WiFi, el qual emprant Weave, permetrà que altres empreses comencin a construir dispositius sota la plataforma de Google de forma senzilla.

La llar digital, productes per la plataforma Google | Diari CatalàEls productes per a una llar digital que s’estan presentant aquesta setmana, apunten que seran una de les estrelles del CES d’aquest any. Amb aquests tipus d’esdeveniments ens podem fer una idea de les noves tendències de futur a la qual s’aniran sumant altres companyies de renom, per fer-nos la vida cada vegada més senzilla.

Via: The Next Web.