La lluita de les edicions limitades en PS4 i Xbox One

  0
  Ps4 vs Xbox one

  Xbox One Edició Limitada de Forza Motorsport 6

  PS4 i Xbox One treuen a la venda les seves consoles decorades amb motius dels llançaments més nous d’aquesta temporada

  La guerra de les consoles de nova generació també es duu a terme en el terreny estètic. Els dissenys de les últimes versions tant de PS4 com de Xbox One en les seves edicions limitades ha portat a les plataformes a batallar per portar-se la decoració personalitzada dels grans títols.

  L’últim cas anunciat va ser l’edició especial de PS4 amb Call of Duty Black Ops 3, que sortirà a la venda el proper 6 de novembre. I és que, després dels packs de PS4 amb Assassin’s Creed Syndicate i Uncharted The Nathan Drake Collection, Sony va anunciar un nou pack d’edició limitada amb l’esperat joc de Treyarch. Es tracta d’un pack que inclourà una PS4 decorada amb motius de Call of Duty Black Ops 3 i un disc dur amb 1 TB de capacitat.

  PS4 Edició Limitada de Call of Duty Black Ops 3
  A més, PS4 ve de treure al mercat en el mes passat l’edició limitada de Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Aquest pack va incloure una PS4 de 500GB de color vermell amb una franja groga, un aspecte inspirat en el braç biònic de Snake, el protagonista de la famosa saga de Hideo Kojima. La consola es va acompanyar d’un Dualshock 4 de color gris metàl·lic, amb l’emblema de Diamond Dogs, l’organització militar liderada per Snake, i l’edició Day 1 de Metall Gear Solid V, que va incloure continguts descargables. Juntament amb aquesta edició limitada, també va arribar a les botigues la versió blanca de Destiny, amb motiu de la sortida del DLC ‘The Taken King’.

  En aquest sentit, Microsoft ha estat a l’altura anunciant una nova edició especial de la Xbox One personalitzada que arribarà al costat del cinquè lliurament del joc Halo 5: Guardians. La consola inclourà 1 TB d’emmagatzematge intern i una còpia digital del joc en forma de pre-descàrrega. La companyia de Redmond se sent orgullosa del títol del ‘Jefe Maestro’ i sap que el suport que té aquest títol exclusiu serà la seva gran basa per a aquest octubre. També va ser una gran basa el seu simulador de carreres Forza Motorsport 6. Aquest any es compleixen 10 anys del naixement d’aquesta important franquícia i, per celebrar el llançament del seu sisè lliurament aquest mes de setembre i el seu desè aniversari, Microsoft va llançar al mercat una consola Xbox One d’Edició Limitada amb Forza Motorsport 6.

  Xbox One edició limitada de Halo 5: Guardians.

  Durant els últims mesos, han estat moltes les edicions especials que Microsoft ha tret a la venda. No es pot oblidar la versió completament blanca de la consola que va sortir exclusivament amb Sunset Overdrive. Tampoc l’edició d’Halo: The Master Chief Collection, així com les de Titanfall o Call of Duty Advanced Warfare. Una batalla no només per l’estètic, sinó per l’exclusivitat i el màrqueting.