La mala defensa condemna a l’Uni Girona a Turquia (79-69)

0
Derrota de l'Spar City Lift a l'Eurolliga
Chelsea Gray ha estat la millor jugadora de l'Uni Girona a Turquia.|Diari Català @Fibaeurope.com
Derrota de l'Spar City Lift a l'Eurolliga
Chelsea Gray ha estat la millor jugadora de l’Uni Girona a Turquia.|Diari Català @Fibaeurope.com

Les noies de Miguel Ángel Ortega han encaixat la tercera derrota a l’Eurolliga femenina

Un bon inici de partit de l’Spar City Lift Girona ha suposat les úniques avantatges de les de Miguel Ángel Ortega en la cita que aquesta tarda han jugat a la pista de l’Agü Spor (5-10). A partir d’aquí, les turques s’han posat en zona i han començat a anotar i això ha permès al conjunt local capgirar el marcador i agafar les primeres diferències. Amb tot la igualtat era present sobre el parquet ja que l’Uni Girona també ha trobat la manera de contrarestar la defensa de les locals. Chelsea Gray amb 21 punts ha estat especialment inspirada en aquest aspecte per l’equip català. Un triple a l’última jugada del primer període ha servit perquè l’Agü Spor hagi agafat la màxima diferència d’aquell moment amb un 26 a 19 que ha evidenciat els problemes en defensa que ha tingut el conjunt gironí en aquests primers deu minuts.

A la represa, la capacitat anotadora dels dos equips ha seguit sent alta i això és el que ha impedit que l’Spar City Lift hagi pogut retallar distàncies en el marcador. Les noies de Miguel Ángel Ortega anotaven amb facilitat però no trobava la fòrmula per aturar a les turques en defensa. El 48 a 38 del descans ha deixat el partit força complicat per les gironines. I més quan a l’inici del tercer quart la tònica no ha variat i les distàncies entre els dos equips s’ha anat mantenint. Cada cop quedava menys temps de joc i la cosa semblava molt díficil per l’Uni Girona que estava pagant molt car el mal inici que havia tingut. Novament la defensa en zona de l’Agü Spor ha servit perquè les turques hagin obert una mica més d’escletxa en el marcador a la recta final del tercer quart acabant amb un 65 a 52 que ho deixava molt complicat per les jugadores d’Ortega.

De tota manera i com ve sent habitual en els últims mesos a l’Spar City Lift, les jugadores catalanes han seguit lluitant fins el final. No s’han deixat anar i això ha permès que tinguessin una última oportunitat de capgirar el resultat. Tot el que no havien apretat en defensa les gironines en els altres tres períodes, ho han fet en aquest últim quart. Això ha incomodat a l’Agü Spor que mica en mica ha vist com l’Uni Girona s’ha situat a cinc punts. Dimitrakou amb 19 punts ha estat la millor de les turques i la jugadora clau en aquests últims minuts, que han servit per assegurar el triomf per l’equip local per 79 a 69. D’aquesta manera, l’Spar City Lift Girona suma la tercera derrota en quatre partits a l’Eurolliga femenina, les tres com a visitants.