La mare del nadó robat a Vall d’Hebron no ha denunciat

0

La Policia prioritza trobar al nadó perquè necessita atenció mèdica

La mare del nadó nascut a l’Hospital Vall d’Hebron que va ser presumptament segrestat aquest diumenge pel seu pare a les quatre hores de néixer no va presentar cap denúncia, segons ha explicat aquest dilluns en roda de premsa el portaveu dels Mossos d’Esquadra, Xavier Porcuna.

Per aquesta raó, la Policia catalana preveu que els fets investigats puguin no tractar-se estrictament d’un segrest: “Podria ser que hagués desaparegut en altres circumstàncies diferents a aquestes“, ha afirmat Porcuna després de destacar que no hi ha denúncia per part de la mare.

Estem buscant el pare i la nostra prioritat és trobar el nen perquè els metges ens diuen que per les circumstàncies en les quals va néixer necessita atenció mèdica“, ha dit el portaveu de la Policia catalana, que investiga exactament les circumstàncies de la desaparició, de la qual va alertar el mateix hospital, qui té la tutela màxima.

Ha concretat que el diagnòstic dels metges sobre el nounat era que requeria un “cura específica” perquè el seu nivell de defenses era baix, per la qual cosa no ha d’estar al carrer sinó en un centre sanitari per ser atès com cal, ha afegit.

Els Mossos d’Esquadra s’han coordinat amb la Policia francesa i altres cossos policials per si el pare del nen travessa la frontera.