El científic Robert Lanza, afirma que la física quàntica pot demostrà que la mort no existeix, no es real, es tant sols una il·lusió

La mort no existeix, es una il·lusió | Diari CatalàRobert Lanza afirma que segons la teoria del biocentrisme la mort no existeix és una il·lusió. La vida crea l’univers, i no al revés. L’espai i el temps no existeixen en la forma lineal que pensem que ho fa; i si l’espai i el temps no són lineals, llavors la mort no pot existir en el ‘sentit real’.

Robert Lanza és un científic de renom mundial que ha abastat molts camps, amb la seva teoria del biocentrisme està en sintonia amb les tradicions més antigues del món. La seva ‘nova teoria de l’Univers‘ té en compte ‘tots els coneixements que hem adquirit durant els últims segles’.

Lanza afirma que té proves per confirmar l’existència més enllà de la tomba i es troben a la física quàntica: el biocentrisme mostra que la mort tal com la coneixem és una il·lusió creada per la nostra consciència.

La mort no existeix, es una il·lusió | Diari CatalàRobert Lanza diu que com a éssers humans creiem en la mort, perquè ens han ensenyat que morim, i la nostra consciència associa la vida amb el cos biològic.

El biocentrisme és classificat com una teoria del tot i ve de la paraules gregues ‘vida ‘i’ centre’. És la creença que la vida i la biologia són centrals a la realitat i que la vida crea l’univers, i no al revés.

Lanza utilitza l’exemple de la manera en què percebem el món que ens envolta. Una persona veu un cel blau, i se li diu que el color que estan veient és blau, però les cèl·lules en el cervell d’una persona podria ser canviades perquè el cel semblés de color verd o vermell.

Quan els científics veuen passar partícules a través de dues escletxes, la partícula passa a través d’una ranura a l’altra. Però si cap persona l’observa, actuen com una ona i pot anar a través de les dues escletxes al mateix temps. Això demostra que la matèria i l’energia poden mostrar-se amb característiques d’ona o partícula sobre la base de la percepció i la consciència d’una persona. L’espai i el temps són mers instruments de la nostra ment.

La mort no existeix, es una il·lusió | Diari CatalàObservant l’univers des del punt de vista biocèntric, això també vol dir que l’espai i el temps no es comporten de la manera dura i ràpida que les nostres consciències ens diuen que ho fan. En resum, l’espai i el temps són ‘mers instruments de la nostra ment’ i això implica que la idea de la immortalitat existeix en un món sense fronteres d’espai i temps. De la mateixa manera, els físics teòrics creuen que hi ha infinitat d’universos amb diferents variacions que tenen lloc al mateix temps.

Robert Lanza afegeix que tot el que possiblement pot passar està passant en algun punt en aquest multivers i això significa la mort no existeix, no pot existir en cap sentit real.

La idea que la consciència crea la realitat té suport quàntic … i també és coherent amb algunes de les coses que la biologia i la neurociència ens està informant sobre les estructures del nostre ésser.

Assenyala Ronald Green, director de l’Institut d’Ètica de la Universitat de Dartmouth, sobre el treball de Lanza.

Al segle XV s’afirmava que si la terra fos realment rodona, llavors la gent de la part inferior es caurien. El biocentrisme revoluciona la visió del món, tornant el planeta ‘cap per avall’ una altra vegada amb la visió revolucionària que la vida crea l’univers en lloc de l’inrevés. Alhora, aquestes troballes han augmentat el dubte i la incertesa sobre explicacions físiques tradicionals de la gènesi i l’estructura de l’univers.

Robert Lanza és director científic de la companyia Advanced Cell Technology (ACT) i Professor Adjunt a l’Institut de Medicina Regenerativa de la Universitat de Wake Forest. Ha publicat un llibre titulat ‘biocentrisme’ on detalla els seus arguments tant de forma convincent com estimulant.