La NASA té un programa espacial secret i esborra els ovnis de les seves fotos, afirma hacker Gary McKinnon

La NASA borra els ovnis de les seves fotos | Diari CatalàDesprés d’infiltrar en els arxius militars de la NASA, el hacker britànic Gary McKinnon va assegurar haver trobat evidència que demostraria l’existència de naus militars en l’espai, que serien propietat d’Estats Units.

En declaracions realitzades aquest mes al programa RichPlanet TV, l’informàtic va assenyalar haver trobat arxius que indiquen que la Marina de Guerra d’Estats Units tindria diversos oficials que comandarien una flota de vaixells espacials en el que seria un programa espacial ultra secret. A més, va afirmar que l’agència espacial nord-americana sovint edita i esborra de les seves imatges en alta resolució la presència d’ovnis.

He utilitzat un programa anomenat Landsearch per buscar tots els arxius i carpetes de la NASA i vaig trobar un full de càlcul Excel amb noms de ‘oficials no terrestres’. Jo suposo que són per a naus espacials.

Va indicar McKinnon, qui va buscar els noms d’aquests ‘oficials no terrestres’ en els arxius públics de la NASA sense cap resultat, pel que suposa que seria informació confidencial.

En l’entrevista, McKinnon també parla sobre l’excontractista de la NASA Donna Hare, qui al novembre de 2000 va donar a conèixer que l’agència espacial estava «retocant» fotos on apareixien ovnis.

Segons va dir McKinnon.

Ella tenia aquest col·lega que es trobava en una altra habitació, tots dos tenien credencial secreta però s’exercien en diferents projectes, i Hare va entrar al laboratori, oficina, o el que sigui que fos, del seu company i aquest la convido a veure alguna cosa. El col·lega de Hare, que treballava a l’edifici 8 del Centre Espacial Johnson a Texas, llavors li va mostrar la foto d’un gran disc blanc sobre la Terra. El laboratori sencer estava dedicat a retocar imatges per eliminar ovnis que apareixien en les fotos satelitals d’alta resolució de la NASA.

El hacker britànic va expressar el relativament senzill que va ser infiltrar-se en els ordinadors de la NASA a causa que aquestes no feien servir en aquell moment adreces d’Internet no-rastrejable.

McKinnon, motivat per la recerca d’evidència sobre vida extraterrestre i ovnis, a més va hackejar els ordinadors del Pentàgon. Aquesta proesa va portar al seu arrest i ha enfrontat 10 anys de batalles legals per evitar la seva extradició als Estats Units, on li haurien esperat 60 anys de presó.