LA NASA CONFIRMA LA INVASIÓ EXTRATERRESTRE?

La NASA va confirmar que els extraterrestres estan envaint la terra i ens estan atacant a causa de l’escalfament global!

WWN ha estat l’única font d’informació dels mitjans sobre la invasió extraterrestre en curs. El periodista de la WWN’s, Frank ha estat el únic periodista de recerca al món que parla sobre aquest tema.

Els governs de tot el món han estat encobrint la invasió amb la finalitat d’evitar el pànic a tot el món. Però la WWN sent que ha d’informar la veritat, i si prenem les accions de pau al més aviat possible – es pot evitar una guerra amb els estrangers

Com es va informar aquí moltes vegades, el Grup Especial de l’ONU sobre els extraterrestres ha confirmat que els extraterrestres del Planeta Zeeba van començar a envair el nostre planeta – en grans quantitats – a l’octubre de 2011.

El Grup de les Nacions Unides, dirigit pel Dr. John Malley, prediu que la invasió durarà fins a desembre del 2015, en el qual la terra el temps estarà sota el control total dels extraterrestres de Zeeba. Si actuem ara, podem coexistir pacíficament amb els extraterrestres.

La NASA va confirmar el reportatge de Frank Lake. “Els extraterrestres han estat envaint el nostre planeta en nombres cada vegada majors”, adverteix un informe de la NASA.

LA NASA CONFIRMA LA INVASIÓ EXTRATERRESTRE?

La raó?

La NASA diu que l’augment de les emissions de gasos d’efecte va poder haver estat la causa que els extraterrestres són una amenaça en ràpida expansió.

[quote]Mirant al lluny, els extraterrestres han vist canvis en l’atmosfera de la Terra com un símptoma d’una civilització fora de control i estan prenent mesures dràstiques per evitar que ens converteixin en una amenaça més greu[/quote] expliquen investigadors de la NASA.

Jessica WygalMarkum de la Divisió de Ciències Planetàries de la NASA i els seus col·legues han compilat una llista de resultats possibles que podrien desplegar-se en les acaballes d’una trobada propera, per ajudar a la humanitat “preparar-se per al contacte real”.

En l’informe, “Quan els humans Coneixen als Zeebans“, els investigadors divideixen contactes alienígenes en tres grans categories: positius, neutres o perjudicials.

Trobades beneficioses van ser reunions molt productives i pacífiques celebrades amb la intel·ligència extraterrestre (ETI). Aquestes reunions ens ajudarà a avançar en el coneixement i resoldre problemes globals com la gana, la pobresa i la malaltia.

Un dels científics, Joyti Aggarwalla, va pensar que un altre resultat positiu seria el triomf més de la humanitat a un agressor extraterrestre més poderós, o fins i tot de ser salvat per un segon grup d’extraterrestrespossiblement de Mart.

LA NASA CONFIRMA LA INVASIÓ EXTRATERRESTRE?

Escriuen els autors…

[quote]En aquests casos, els beneficis de la humanitat, no només de la gran victòria moral d’haver derrotat a un rival d’enormes proporcions, sinó també de l’oportunitat de ETI enginyeria inversa de tecnologia[/quote]

Altres tipus de trobades properes poden ser menys gratificants i deixar-li a gran part de la societat humana la sensació d’indiferència cap als extraterrestres. Els Zeebans pot ser massa diferents de nosaltres, per a la comunicació eficaç a tenir lloc. Es podria convidar a la humanitat a unir-se al “Club Galàctic” només per a nosaltres, per trobar els requisits d’entrada poden ser massa burocràtics i tediosos per als éssers humans, que preocupar-se de la mascota del club pot tenir una mala olor o terroritzar als nens petits.

Els resultats més desagradables es plantejarien si els extraterrestres del Planeta Zeeba causessin un dany a la humanitat. Mentre que els extraterrestres poden arribar a menjar, esclavitzar o ens ataquen, l’informe afegeix que les persones també poden sofrir de ser físicament aixafades o per contreure malalties transmeses pels extraterrestres.

En els incidents desafortunats, especialment, la humanitat podria desaparèixer quan una civilització més avançada i tingui una intel·ligència artificial i hostil, o duu a terme un experiment de física catastròfica que fa que una part de la galàxia sigui inhabitable.

Per reforçar la possibilitat de la humanitat de la supervivència, els investigadors criden a la prudència en l’enviament de senyals a l’espai i l’enviament d’equips extraterrestres de cerca en tot el planeta – per tractar de manera pacífica per connectar amb els extraterrestres.

Els autors de l’informe de la NASA adverteixen que els extraterrestres poden ser acurats de les civilitzacions que s’expandeixen molt ràpidament, ja que poden ser propensos a destruir la vida d’uns altres a mesura que creixen, igual que els éssers humans que han empès a les espècies a l’extinció a la Terra. En l’escenari més extrem, els extraterrestres poden optar per destruir a la humanitat per protegir a altres civilitzacions

Esperem que la humanitat prengui la decisió correcta i faci propostes pacífiques als extraterrestres entre nosaltres. Si no … , els nostres dies estan explicats.