L’actor quasi oblida el seu Oscar en una festa americana

Leonardo DiCaprio va passar una nit bastant entretinguda després d’haver-se endut l’Oscar a ‘Mejor Actor Protagonista. I és que l’intèrpret de ‘El Renacido va acudir a una celebració en homenatge al seu triomf i els paparazzis el van captar amb un vestuari diferent del de la gala i, segons, el medi digital TMZ, el nord-americà se’n va anar del local quan era de matinada i amb una ampolla a la mà.

L’actor no va dubtar en beure una mica a l’esdeveniment i inhalar vapor d’un cigarret electrònic, tal com es pot veure en aquest vídeo publicat a YouTube.

Endins del restaurant se li va veure somrient, relaxat i fumant tota l’estona. DiCaprio va ser el centre d’atenció de tots els assistents al lloc West Hollywood, on es va efectuar la festa. Algú, fins i tot, li va passar una ampolla i una altra persona va arribar apressada a donar-li el seu Oscar abans que l’actor sortís del lloc, doncs semblava que ho havia oblidat després de tanta celebració.

Minuts després d’aquest descuit, el protagonista de Titanic abandonava el local escortat per efectius de seguretat mentre els transeünts li cridaven felicitacions pel seu primer Oscar.