La nit de “The Walking Dead” al Carrefour de Terrassa

0
Walking dead
Foto: Ingrid Llorens
Walking dead
Foto: Ingrid Llorens

Els zombies de “The Walking Dead” s’apropen al Carrefour de Terrassa amb motiu de la premier de la sisena temporada

Ahir a la nit un centenar de vehicles premiats al concurs deThe Walking Dead” del Carrefour Vallès a Terrassa van poder gaudir del primer episodi de la sisena temporada de la famosa sèrie de televisió a un autocine.

Per ordre d’arribada els cotxes agafaven lloc al pàrquing del centre comercial, amb molta coordinació i organització, cap a les 18 h ja es veien arribar als primers premiats, tot i que la pel·lícula començava a les 22.30 h. També va haver-hi lloc per alguns dels 80 participants que estaven a la llista de reserva que no van ser dels primers cent a agafar l’entrada.

Decorat i amb una gran pantalla de cinema per l’ocasió, els assistents es ficaven dintre de l’apocalíptic món de “The Walking Dead”. Cotxes cremats i que es cremaven, una fumarola que omplia l’aparcament, l’autocaravana dels supervivents i fins i tot el famós cotxe amb el missatge “Sophia stay here we will come every day”, eren els ingredients del muntatge de la premier.

[quote]Decorat i amb una gran pantalla de cinema per l’ocasió, els assistents es ficaven dintre de l’apocalíptic món de “The Walking Dead”[/quote]

Durant les primeres hores de la nit, amb els crits dels zombies engabiats, una parada de queviures, donava crispetes i Coca-Cola als assistents, pack imprescindible per gaudir-ne de l’episodi. Però no només els premiats van poder veure el capítol, espectadors darrere les tanques del recinte i als voltants del pàrquing s’apropaven per no perdre’s detall de tot el que passava. Zombies voltaven pel recinte, espanta’n a grans i petits, Rick Grimmes, Michonne i d’altres controlaven als caminants que volien menjar-se al públic, ficant-se fins i tot a sobre dels cotxes.

Una divertida experiència que esperem repeteixi el Carrefour amb moltes més places perquè tots els espectadors puguin viure una de les millors experiències gratuïtes d’aquest tipus.

Cotxes tacats de sang, crispetes, Coca-Cola i zombies, el resum d’una nit de premier de “The Walking Dead” a Terrassa.

Galeria