Top Gear tornarà a començar el 8 de maig

Ara sí, l’equip del nou Top Gear ja està completat. Després de l’acomiadament de Jeremy Clarkson (acompanyat pels seus fidels escuders James May i Richard Hammond), el show televisiu de motor havia de començar una nova vida amb noves cares, les quals tenen la missió de no baixar (i intentar millorar) el nivell i reputació del trio de presentadors anterior.

Fins ara coneixíem que el conductor principal de la nova vida de Top Gear seria Chris Evans, el qual estaria acompanyat pel carismàtic actor de la sèrie ‘Friends’ Matt LeBlanc, però ara ja podem dir-vos la resta de noms que conformen un equip de set persones. Alguns ja us els havíem avançat, però altres han estat una autèntica sorpresa. Dels que ja intuíem hi ha Sabine Schimtz, la reina de Nürburgring i ja acostumada a moure’s davant les càmeres, i Chris Harris, segurament el periodista de motor més carismàtic de Youtube. Però l’equip no acaba aquí, i les sorpreses d’última hora han estat Eddie Jordan, expilot de Fórmula 1, expropietari de l’escuderia Jordan i actual comentarista, i Rory Reid, periodista de motor i tecnologia. A tots ells, com sempre, s’uneix el misteriós The Stig.

Com ja us hem comentat, la missió d’aquests set protagonistes es fer oblidar l’essència de Clarkson, May i Hammond, els quals seguiran les seves particulars peripècies a través del seu programa a Amazon.

Realment, aquest nou equip de Top Gear és força equilibrat, amb persones que no sabem gaire de cotxes però sí de presentar i moure’s davant les càmeres, i altres que sabem més de vehicles i competició que es dedicaran a analitzar profundament cada un dels models que passin per les seves mans. En definitiva,  tots tenen un llarg recorregut a les seves esquenes i estan més que preparats per tornar a rellançar aquest show de motor anomenat Top Gear, el qual començarà el 8 de maig.