La nova interfície i retrocompatibilitat a Xbox One ja tenen data

  0
  La nova interfície d'Xbox One arribarà el 12 de novembre

  La nova interfície d'Xbox One arribarà el 12 de novembre

  La nova interfície portarà millores que satisfaran molt més l’experiència amb la consola

  Poc temps després d’anunciar una baixada de preu de la seva plataforma, Microsoft ha confirmat que la nova i esperada interfície del sistema, al costat de la retrocompatibilitat, s’introduiran en Xbox One a partir del 12 de novembre mitjançant una actualització. Aquesta nova versió del sistema introduirà un profund i millorat sistema d’interfície, on s’han vist modificats gran part de les categories i menús.

  Amb aquest moviment, Microsoft confia en seduïr als jugadors per a què optin per la seva plataforma, en tant que volen demostrar que estan continuament millorant. Els de Redmond asseguren que, juntament amb els seus jocs exclusius d’aquesta temporada, l’experiència Xbox serà més moderna que mai.

  Entre les millores s’inclouen un redisseny de l’Inici: ara l’usuari pot desplaçar-se verticalment per veure el que ha jugat recentment amb molta més informació sobre el contingut i els jocs que està utilitzant. A més, pot veure els seus videoclips DVR, assoliments i complements pels seus jocs i descobrir ràpidament nou contingut.

  També hi haurà una nova guia amb la que es podrà accedir a invitacions de grup i missatges directament des de l’Inici o mentre s’està en una partida. Des de la guia es pot accedir a la llista d’amics, invitacions de grup, missatges i notificacions.

  A banda d’això, s’ha ampliat la secció actual d’Amics perquè els jugadors puguin accedir més ràpida i fàcilment a totes les seves activitats socials. Això inclou el Feed d’activitat per veure les últimes actualitzacions dels teus amics i els desenvolupadors de jocs, així com el que està de moda en Xbox Live per interactuar amb els jocs i continguts més populars del moment a Xbox Live. També es milloraran els avatars dels perfils dels jugadors amb una major qualitat d’imatge del seu aspecte.

  D’altra banda, Cortana, que ja porta molt de temps essent l’assistent personal als dispositius Windows, aribarà a Xbox One gràcies a Windows 10. A través de comandes de veu, Cortana ajudarà a l’usuari a trobar més ràpidament tot allò que necessiti.