La nova MSI-W60 és la workstation més fina del món

  0
  La nova MSI-W60 és la workstation més fina del món

  La nova MSI-W60 és la workstation més fina del món

  Els nous MSI-W60 van equipats amb targetes gràfiques de la sèrie Quadro Mobile de Nvidia que van des de la Quadro M2000M en el seu model més potent fins a la M600M.

  MSI llança al mercat la nova workstation portàtil MSIW60, un completíssim model dotat d’un processador Intel Core i7 de Generació contingut en una lleugeríssima carcassa de 15,6 polzades i destinat als professionals que necessiten portar les seves eines de treball allà on sorgeixin les oportunitats i els problemes, sense poder renunciar a la portabilitat.

  Els nous ordinadors portàtils tipus workstation es caracteritzen per emprar processadors Intel Core i5, i7 amb nucli Skylake i Xeon de Generació, depenent del model que vulguem i estan certificats de manera oficial com partners dels principals desenvolupadors de programari de disseny industrial, com Autodesk, SolidWorks, Tova i ISV, la qual cosa ens assegurarà una compatibilitat del 100% a l’hora d’emprar els seus programes.

  Amb una grossor de tan sol 19.9 mm i un pes d’uns ridículs 1.9 kg, el nou MSI-W60 s’ha fabricat en una carcassa composta d’un aliatge a força de Magnesi i Liti que li donen el seu escàs pes, malgrat tractar-se d’una grandària de 15.6 polzades. Clar que a això també ajuda que l’emmagatzematge es realitzi emprant unitats tipus M2 que van connectades al bus PCIe de la placa base, podent incorporar fins a dues d’elles i configurar-les en RAID per a un major rendiment o major seguretat enfront de la pèrdua de dades.

  Les característiques dels dos models principals dins dels nous MSI-W60.

  Tots sabem que les aplicacions de disseny industrial solen consumior ingents quantitats de RAM, més quan estem realitzant modelat en 3D o edició digital de continguts multimèdia. MSI ha dotat a les seves noves workstations d’una quantitat de RAM DDR4-2133 que pot arribar fins als 32 GB i que fins i tot, si optem per un processador de tipus Xeon, podrà incorporar la correcció d’errors de paritat (ECC).

  Per assegurar-nos una bona connectivitat, els nous MSI-W60 incorporen un super port que us permetrà trasnmitir de manera simultània imatges a dos monitors amb resolució 4k sense cap tipus de problemes o alentiments, transferir arxius molt pesats a una velocitat de fins a 1000 MB/s i fins i tot podràs carregar els teus dispositius mòbils més ràpid atès que té una sortida de potència de 5 V i 3 A.