Ubisoft i Massive Entertainment anuncien que la Nova York de The Division només tindrà lloc a Midtown, un dels cinc districtes de la ciutat

El món obert massiu de Tom Clancy’s The Division sembla que no ho serà tant. Com a mínim, no recrearà la ciutat de Nova York al complet, perquè Ubisoft acaba de fer públic que el joc se situarà exclusivament al districte de Midtown Manhattan. D’aquesta manera, la Nova York de The Division no comptarà amb els districtes de Brooklin, Queens, el Bronx i Staten Island.

És un fet controvertit, tenint en compte que la demostració de The Division l’any 2013 traslladava al jugador a Brooklin, una zona que no formarà part del producte final. Segons informa Examiner.com, la resposta de l’equip creatiu, Massive Entertainment, a través del seu director creatiu, Magnus Jansen, és la següent:

Per Tom Clancy’s The Division ens traslladarem a Midtown Manhattan. Això passa per la nostra recreació a escala real i per la manera amb la qual la pandemia s’ha propagat. Bàsicament, tot se’n ha anat en orris i no hi ha més recursos perquè tothom ha volgut escapar. No hi ha més combustible als cotxes, no hi ha tràfic, vas a peu (…) Amb el nivell de detall que tenim, Midtown Manhattan és una zona enorme per una experiència de món obert més que de sobres per perdre-t’hi.

Una retallada més

La notícia de l’extensió de la Nova York de The Division coincideix amb una altra retallada anunciada amb el joc: l’intercanvi de subministres entre jugadors. Aquest tipus d’interacció es va presentar com un dels elements que enriquirien l’experiència multijugador del títol d’Ubisoft, però finalment s’ha descartat. D’altra banda, no s’especifica si podria arribar amb futures ampliacions de contingut.

The Division també ha vist com la seva Companion App, l’aplicació mòbil que anava a estrenar-se simultàniament amb el joc, no es materialitzarà i, fa pocs dies, ha presentat un nou tràiler on la qualitat gràfica del joc no arriba a les expectatives generades quan es va presentar. Arribarà al mercat el 28 de març de 2016 per Xbox One, PlayStation 4 i Microsoft Windows.