La Perla 29 obrirà nova temporada amb un homenatge a Ovidi Montllor

0
El tret de sortida el 8 d'ctubre

El tret de sortida el 8 d'ctubreEl tret de sortida el 8 d’ctubre

La companyia teatral La Perla 29 arrencarà la temporada 2015-2016 amb ‘OM’, un homenatge a Ovidi Montllor, espectacle que serà el primer d’un total de set propostes teatrals.

En un comunicat, la companyia ha informat que aquesta obra s’estrenarà el 8 d’octubre en la Biblioteca de Catalunya, amb direcció de Ferran Utzet i amb Pepe Cortès, David Fernàndez, Joan Garriga, Marc Serra i Isabel-Clara Simó.

La temporada seguirà a partir del 10 de novembre amb l’espectacle de creació ‘Al nostre gust’, amb direcció d’Oriol Broggi, i la interpretació de Laura Aubert, Jordi Figueras, Toni Gomila, Montse Vellvehí, Ramon Vila i Ernest Villegas, amb una història en la qual se citen l’art i la vida.

El 29 i 30 de novembre, Broggi i Joan Arqué codirigiran a Rosa Gàmiz a l’espectacle familiar ‘La Julieta’, basat en la història de Romeo i Julieta amb la intenció d’acostar els clàssics als més petits.

Prendrà el relleu en les dates nadalenques el retorn del musical ‘El Petit príncep’ dirigit per Àngel Llàcer i música de Manu Guix després d’aconseguir més de 50.000 espectadors la temporada passada, amb la participació de Xavi Duch, Elena Gadel, Ivan Labanda, Àngel Llàcer i Josep Palau.

El 8 de març, la companyia proposarà ‘Dansa d’agost’, de Brian Friel, amb direcció de Ferran Utzet, que descriu amb tendresa i nostàlgia però també amb crueltat la vida de cinc germanes solteres d’entre 30 i 40 anys que viuen juntes a la Irlanda rural i que interpreten Màrcia Cisteró, Marta Marco, Òscar Muñoz, Nora Navas, Carlota Olicna, a més de Alebrt Triola i Ramon Vila.

‘ELS CORS PURS’

A partir del 3 de maig, la companyia estarà al teatre Romea de Barcelona amb ‘Els cors purs’, de Joseph Kessel, amb direcció de Broggi i la interpretació de Pablo Derqui, Miranda Gas i Borja Espinosa per explicar la història d’uns habitants de Cork a principis del segle XX, just després de la independència.

Tancarà la temporada ‘Caïm i Abel’, de Marc Artigau i amb repartiment pendent, on no explica la història de dos germans i no hi ha dolents ni bons, sinó que parla de supervivents i de dues generacions que entenen la realitat de manera diferent.