La pretemporada de Marc Gasol

0
Marc Gasol, referència dels Grizzlies
Marc Gasol, referència dels Grizzlies
Marc Gasol, referència dels Grizzlies

Els Grizzlies fan 5 de 5, destacant la pretemporada de Marc Gasol

Victòria dels Grizzlies davant els Hawks per 82-81 amb 7 punts, 8 rebots i 3 assistències del de Sant Boi. La pretemporada de Marc Gasol està condicionada i executada a la perfecció pel que respecta al seu descans d’aquest estiu per arribar en òptimes condicions a una temporada on els Grizzlies tornaran a ser un dels rivals més temuts de la conferència oest.

Cinc partits, cinc victòries és el balanç dels Memphis Grizzlies aquesta pretemporada davant Maccabi Haifa, Cleveland Cavaliers, Oklahoma City Thunder, Minnesota Timberwolves i Atlanta Hawks. A la pretemporada de Marc Gasol ha fet 11,6 punts 6,8 rebots i 1,8 assistències en una mitjana de 27 minuts per partit, destacant especialment el partit davant Maccabi Haifa on va fer 23 punts.

Els General Managers de la NBA el consideren el millor 5.

La pretemporada de Marc Gasol està sent ben valorada pels General Managers de l’NBA i consideren que el mitjà dels Gasol és el millor pivot amb el 65,5% dels vots davant de Demarcus Cousins (13,8%), mentre que DeAndre Jordan, Tim Duncan i Anthony Davis es porten un 6,9% dels vots cada un.