La remodelació del carrer Nou de Rubí començarà al febrer

0
carrer Nou, Rubí
El carrer Nou de Rubí. Foto: @AjRubi

Els treballs al carrer Nou s’allargaran sis mesos i consistiran en la substitució de la xarxa de clavegueram i en la re-urbanització del carrer

 

El proper 1 de febrer s’iniciaran les obres de remodelació del carrer Nou. Amb aquests treballs, l’Ajuntament de Rubí vol millorar les xarxes d’abastament d’aigua potable i de clavegueram, així com urbanitzar la superfície d’aquesta via. Està previst que les obres s’allarguin uns sis mesos.

L’actuació es divideix dues fases, amb l’objectiu de minimitzar els inconvenients que comporta tota obra al veïnat. La primera fase que s’executarà serà la del tram del carrer Nou comprès entre els carrers Magallanes i Floridablanca, mentre que la segona afectarà el tram situat entre els carrers Floridablanca i Sant Gaietà.

Amb aquestes obres es renovarà també la xarxa de clavegueram del carrer Nou entre els carrers Floridablanca i Sant Gaietà i, paral·lelament, es construirà una nova xarxa de sanejament entre els carrers Magallanes i Xile.

Posteriorment s’urbanitzarà la superfície del carrer, on es crearà un nou eix amb dues voreres amb una amplada mínima d’1 metre i d’1,5 metres, respectivament. També es milloraran totes les cruïlles dels carrers que travessen el carrer Nou. Mentre es duguin a terme els treballs no es podrà accedir en vehicle als pàrquings privats ubicats en aquests trams.