Els darrers videojocs dels assassins desenvolupats per Ubisoft rebaixen el seu preu digital durant una setmana

La tenda digital de PlayStation, la PlayStation Store, ofereix fins al 15 de març tota la franquícia Assassin’s Creed amb diferents descomptes. Parlem, ni més ni menys, de 23 videojocs protagonitzats pels acròbates encaputxats de Ubisoft, alguns d’ells amb descomptes especials per als usuaris de PlayStation Plus.

PlayStation Store
Captura de la PlayStation Store | Font: Diari Català

D’entre ells, hi destaquen Assassin’s Creed Brotherhood Ultimate Edition (PS3) i Assassin’s Creed 3: Liberation (PS Vita) al 75% de descompte, tot i que la majoria de rebaixes ronden el 60%. És doncs, una bona oportunitat per als usuaris que no s’han endinsat a la sèrie de la desenvolupadora francesa de fer-se amb un bon grapat dels seus títols a preu reduït.

Ubisoft, de rebaixes

Fent un repàs als diferents descomptes disponibles a la PlayStation Store, molts dels títols destacats són obra de Ubisoft. Deixant de banda Assassin’s Creed, altres produccions de la coneguda desenvolupadora es troben en període d’oferta. Watch Dogs, per exemple, es pot obtenir per 15,99 € (60%) si ets subscriptor de PlayStation Plus i The Crew a 16,49 € (45%).

De la mateixa manera, també hi trobem altres produccions menors de la desenvolupadora com Rayman Legends 13,49 € (55%), Valiant Hearts Child of Light tots dos a 5,99 € (60%) i Zombi, l’adaptació del joc original de Wii U anomenat ZombiU per 7,99 €. Sens dubte, a Ubisoft han penjat el cartell de liquidacions ara que, segons ells, comença una nova era amb l’estrena de The Division.