La Tercera Guerra Mundial arriba a Espanya
Fa diversos anys al programa de Telecinco cridat “La Sínia” va parlar de la Tercera Guerra Mundial.

Avui, que fins al Papa parla de Tercera Guerra Mundial, i no solament això, aquesta guerra la tenim ja a Espanya, i anem a comprovar-ho en aquest article i tenint en compte l’article titulat L’OTAN fica a Espanya al centre d’una nova Guerra Freda publicat el 28 de setembre de 2015 en la versió online del diari Públic.

En el seu llibre “Perduts”. Els plans secrets del Club Bilderberg, vaig escriure:

La Guerra Freda mai va acabar o més aviat s’ha metamorfosada en la Guerra Freda global. Els diferents grups ideològics creen nous mitjans de propaganda que lluiten uns contra uns altres. Desmenteixen, posen en dubte, desprestigien als seus contraris i tenen en nòmina a propagadores culturals, gurús econòmics. Ataquen als presidents de països o a països sencers amb un marcat interès. La guerra per l’hegemonia, la guerra pels recursos, pel statu quo. I amb l’objectiu que els ciutadans ni comprenguin ni s’assabentin del que ocorre en els cenacles del poder. A mitjan maig (2013), The Economist atacava a Espanya. El FMI va sortir en la seva defensa.

Com veus i com saps, si has llegit Perduts, em vaig avançar dos anys en l’afirmació que estem en la Guerra Freda Global. Dos anys abans d’aquest titular: L’OTAN fica a Espanya en una nova Guerra Freda”.

La Tercera Guerra Mundial arriba a Espanya

Aquesta guerra en la qual estem immersos no és com les guerres que coneixem. Es tracta d’un combat amb tres fases (guerra subtil i discreta, guerra econòmica i psicològica, i guerra clàssica) en la qual ja no fa falta un gran nombre de soldats perquè la tecnologia ens ha portat a la ciberguerra.

La Tercera Guerra Mundial arriba a Espanya

Què l’escenari central sigui Espanya i, a més, siguem els que desenvolupem un major desplegament té a veure amb aquesta ajuda que va rebre el nostre país després de ser atacat per The Economist, com abans he esmentat? O per algun altre favor que hàgim de pagar?

Molt poques persones saben que la guerra és un negoci.

Fixa’t en el desplegament militar: “23 carros de combat, 93 blindats, 43 aeronaus (entre ells 12 Eurofighter) i 13 bucs de guerra”.

La Tercera Guerra Mundial arriba a Espanya

Quant hauràs de pagar de la teva butxaca per a això?

De moment és desconegut. A més, en l’època en la qual va estar en Defensa es van encarregar de portar-ho a la fallida i, des de llavors, moltes partides de Defensa són “camuflades” amb el finançament d’altres ministeris.

La Tercera Guerra Mundial arriba a Espanya

Fixa’t en la importància d’aquest text: “per defensar als socis europeus d’EUA de l’expansió del comunisme”. Ens està portant, com si agaféssim una màquina del temps, a la primera reunió Bilderberg, on es va gestar tot i la fi de la qual era frenar l’expansionisme comunista.

Eren els orígens de la Guerra Freda. Una guerra sobre la qual ens van mentir perquè mai va acabar.

Com incloc en Perduts:

[quote]Els qui creen que l’eterna qüestió de guerra i pau a Europa no podria tornar a donar-se, estarien completament equivocats. Els dimonis no han desaparegut, estan sol dormint, com va demostrar la guerra a Bòsnia i Kosovo[/quote] – va afirmar JeanClaude Juncker, antic cap del Eurogrupo i, actualment, President de la Comissió Europea, en una entrevista a la revista alemanya Der Spiegel el 10 de març de 2013.