Els dos equips es troben igualats a la classificació
Imatge de l'ICL Manresa - UCAM Múrcia de la temporada passada @basquetmanresa.com

L’ICL Manresa rep a l’UCAM Múrcia amb l’objectiu d’acabar la ratxa de tres derrotes seguides que porta a la Liga ENDESA

L’ICL Manresa a per la tercera victòria a l’ACB. Els d’Ibón Navarro volen aprofitar la visita de l’UCAM Múrcia al Nou Congost per sumar el tercer triomf a la Liga ENDESA i superar a un rival directe ara mateix a la classificació.

El duel d’aquest diumenge posarà cara a cara a dos equips que es troben amb el mateix balanç de 2 victòries i 4 derrotes. A més, tots dos no volen patir les angoixes d’anteriors temporades i per tant estan obligats a guanyar per mantenir-se a la zona tranquil·la de la classificació. A les files dels locals, Juan Garcia i Ricky Sánchez podrien tenir uns minuts ja que es troben a la recta final de la seva recuperació i no estan descartats per aquest compromís al Nou Congost. A més, els manresans volen aprofitar el factor pista per superar a l’UCAM ja que en les 16 anteriors visites dels murcians al Bages, totes han acabat amb derrota. Un partit que sempre és especial pel base del conjunt català, Álex Hernández, nascut a Múrcia i que s’enfrontarà a l’equip que el va formar com a jugador abans de fitxar pel FC Barcelona ara fa 10 anys.

Un dels homes a vigilar per l’ICL Manresa serà el base Facundo Campazzo que és l’autèntic líder i referent dels murcians. La direcció de l’equip la posa el jugador argentí que fora del Madrid ha recuperat la seva millor versió. A més, Campazzo ajuda a fer millors els seus companys com el pivot Jose Angel Antelo que està signant un molt bon inici de temporada i que pot lliurar un gran duel dins de la pintuar amb el pivot de l’ICL, Dejan Musli un dels més valorats en aquest inici de lliga. Si el conjunt català assoleix la tercera victòria s’instal·larà a la zona còmoda de la classificació i posarà en dificultat al seu rival.