La Terra entrarà en una edat de gel en menys de 15 anys

Confirmat: Científics asseguren que la Terra entrarà en una edat de gel en menys de 15 anys

Malgrat la negativa de molts experts, la majoria de meteoròlegs coincideixen que la Terra s’està escalfant. 2015 va camí de convertir-se l’any més càlid de la història. Però molt al contrari del que la gent pensa, l’escalfament global podria donar lloc a una altra edat de gel. Això sembla contradictori, però en els últims anys molts investigadors estan advertint de les conseqüències de l’escalfament global i com podria alterar els principals corrents oceànics, que en gran manera regulen la temperatura de la Terra.

Aquests canvis en l’atmosfera i els corrents dels oceans donaran lloc a devastadores tempestes, huracans o tornados, fenòmens que cada vegada són més violents. I finalment tot conduirà a una nova edat de gel. Però el que semblava ser la teoria d’alguns alarmistes o apocalíptics, ara el pitjor dels escenaris per a la humanitat es complirà.

Els científics asseguren que el Sol tornarà a experimentar un efecte mínim de Maunder entre el 2020 i 2030, donant lloc a una nova mini edat de gel en tot el planeta.

La nova edat de gel

La Terra entrarà en una edat de gel en menys de 15 anys

La professora Valentina Zharkova ha afirmat en la National Astronomy Meeting que ens trobem a les portes d’una nova mini edat de gel. Però el més sorprenent és que els millors científics del món han coincidit en la seva predicció, assegurant que la recerca de la professora Zharkova té una taxa de precisió del 97 per cent i que la mini edat de gel serà el resultat de l’efecte mínim de Maunder, nom donat a la desaparició de les taques solars en la superfície del Sol en el període comprès entre 1645 a 1715.

Segons va publicar Daily Mail Online, el nou model de cicle solar està produint prediccions precises sense precedents d’irregularitats. La recerca de la professora Zharkova es basa en els efectes dinamo en dues capes del Sol, un prop de la superfície i un altre en una profunditat dins de la seva zona de convecció.

Les prediccions de la recerca suggereixen que l’activitat solar es reduirà en un 60 per cent durant la dècada de 2030, unes condicions que van ocórrer per última vegada durant la mini edat de gel que va començar en 1645. Durant el “Cicle 26”, entre el 2030 i el 2040, les dues ones es trobaran fora de sincronització i això provocarà una reducció significativa de l’activitat solar.

Segons va explicar la professora Zharkova.

[quote]En el cicle 26, les dues ones es reflectissin exactament entre si, aconseguint un màxim al mateix temps però en hemisferis oposats[/quote] [quote]La seva interacció serà perjudicial, ja que gairebé s’anul·laran entre si. Preveiem que això donarà lloc a les propietats d’un “mínim de Maunder”.[/quote]

La investigadora assenyala que els cicles duren entre 10 i 12 anys, i espera que ocorri el mateix per al mínim de Maunder de 2030. Zharkova va assenyalar que la seva predicció de l’activitat solar té una taxa de precisió del 97 per cent.

[quote]Al llarg del cicle, les ones fluctuen entre els hemisferis nord i sud del Sol[/quote][quote]La combinació d’ambdues ones juntes i comparant a les dades reals per al cicle solar actual, ens trobem que les nostres prediccions tenen una precisió de 97 per cent.[/quote] Va dir Zharkova.

Però altres experts no estan del tot d’acord amb la teoria oferta per la professora Zharkova, suggerint que ocorrerà el mínim de Maunder en els anys previstos però que no serà en l’àmbit global. De fet, els experts de la popular web científica “Carbon Brief” creuen que la nova mini glaciació ocorrerà en l’hemisferi nord.

I per si no fos poc, a la imminent nova edat de gel li donem sumar el sobreescalfament del planeta. Llavors, el mínim de Maunder ens salvés de l’escalfament global?

Lamentablement no, ja que recents recerques van descobrir que l’efecte de refredament de la nova edat de gel no serà suficient per evitar el sobreescalfament del planeta. Com hem comentat al principi d’aquest article, la majoria de meteoròlegs coincideixen que la Terra s’està escalfant i la disminució de la temperatura, que serà causada per la mini edat de gel, serà molt més petita que l’escalfament causat per les emissions de gasos d’efecte hivernacle abans de finalització de segle.

La Terra entrarà en una edat de gel en menys de 15 anys

Una conspiració global

Segons els científics la nova edat de gel és inevitable, i ocorrerà dins de 10 o 15 anys com a màxim. Però què podem fer nosaltres? A més de començar a preparar-nos mitjançant elements de supervivència, els conspiranoics també adverteixen que darrere de la nova mini glaciació hi ha un pla ocult per exterminar a milers de milions de persones. Aquest pla ocult consistiria a crear un veritable problema alimentós.

La nova edat de gel ens portarà a hiverns més llargs i estius més curts i freds, la qual cosa causarà que els cultius no puguin ser conreats, i un bestiar que es morirà de gana. El mancat menjar farà que milers de milions de persones morin fins als nivells de població considerats normals. Estem parlant de la reducció de la població en nom de la naturalesa. Deixant aparti la teoria dels conspiranoics, l’única realitat és que dins de 10 o 15 anys el món tal qual ho coneixem es transformarà en un enorme glaçó.

Què penses sobre la possibilitat d’una mini edat de gel? Estàs preparat per a una dècada de durs hiverns?