La Torre Agbar acollirà el Museu de Star Wars Barcelona

0

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat la compra de la Torre Agbar per fer un museu oficial de la saga Star Wars a Barcelona

Divendres passat, l’Ajuntament de Barcelona va anunciar l’esperada notícia del MSWB (Museu Star Wars Barcelona). Es van tenir en compte diversos equipaments de la ciutat com el MACBA o el Maremagnum però finalment s’ha escollit la Torre Agbar per la seva semblança amb una espasa làser.

El Museu Star Wars de Barcelona comptarà amb material inèdit cedit pel mateix George Lucas, un cabell de la princesa Leia que li va caure quan li feien un monyo o la màscara de Jabba.

L’actriu Natalie Portman, que interpretà el paper de Padmé Amidala, ha col·laborat fent una donació d’uns mitjons que portava durant el rodatge.

A la inauguració es preveu estiguin Chewbacca, Han Solo, Artur Mas i Oriol Junqueres entre d’altres. Els assistents aniran amb el cosplay de les pel·lícules. Mas no ha confirmat la seva disfressa, però fons properes a ell confirmen que s’ha comprat una màscara de Darth Vader. D’altra banda Junqueres diuen que aposta per la disfressa de Kylo Ren.