La zona de Can Rosés, castigada pels robatoris

0

Els veïns d’alguns barris de Rubí es mostren molt preocupats per la sèrie de robatoris que s’han produït prop de les seves cases

 

Els barris de Can Rosés i Els Nius, de Rubí, no dormen tranquils els darrers dies. El motiu? Un seguit de robatoris que han vingut denunciant veïns de la zona als Mossos d’Esquadra. Els fets són tant preocupants fins al punt que, segons Diari de Rubí, un mateix edifici –al carrer Zamora- va patir fa un parell de setmanes tres robatoris i un quart que es va quedar en temptativa. I tot… a un edifici amb només sis immobles!

Malgrat es coneix que els lladres van comprovar abans de tot que no hi hagués ningú a les cases, el barri està amoïnat. Aquell mateix dia va haver-hi un altre intent de robatori al carrer Tarragona, tot i que en aquest cas els presumptes lladres van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra.

Més enllà d’aquesta detenció, que segons el mateix digital local encara no s’ha demostrat que tingui relació amb els robatoris del carrer Zamora, els veïns de la zona de Can Rosés continuen exigint millores de seguretat.