L’actor David Hasselhoff es canvia de nom

0

Amb 63 anys l’actor David Hasselhoff s’ha canviat el nom per Hoff

Moltes vegades, les estrelles tant de cinema com les de la televisió i la música canvien els seus noms per altres de més comercials perquè siguin més atractius per al públic.

L’últim a fer-ho –potser una mica tard– ha estat l’actor i músic David Hasselhoff.

Als seus 63 anys, David Hasselhoff ha deixat de dir-se Hasselhoff per passar a dir-se David Hoff. Així el “Hassel” desapareix del seu cognom i només en manté la part final.

L’anunci l’ha fet el mateix actor a través del seu compte de YouTube, en què ha penjat un vídeo i després l’ha llançat al seu perfil de Twitter per compartir-lo amb els seus seguidors.

“Durant anys he pensat treure el ‘Hassel’ de la meva vida… Ara és oficial”, comença el vídeo. “És una gran notícia i un alleugeriment enorme per a mi. Espero que tothom ho entengui. És genial!”, continua.

L’actor presenta, a més, un certificat on demostra que el canvi de nom s’ha efectuat i que no és una simple rebequeria de l’ara David Hoff.

El seu canvi de nom no causarà tant d’enrenou com es pensa. Ja des de jove, David –Hassel– Hoff ja era conegut com a David Hoff a seques, per la qual cosa el canvi no és realment significatiu.

Potser el canvi de nom del protagonista de ‘Los vigilantes de la playa’ arribi una mica tard, però com diu la dita: “Mai no és tard quan arriba”. Potser és més fàcil posar David Hoff als cartells promocionals?