L’ADN del presumpte assassí d’Eva Blanco coincideix

0
eva blanco
EP: Cas Eva Blanco

Coincideixen amb la roba de fa 18 anys

L’ADN del presumpte assassí d’Eva Blanco coincideix amb les restes biològiques trobades fa 18 anys en la roba interior de la jove a la localitat madrilenya d’Algete, segons han informat a Europa Press fonts de la investigació.

Ahmed Chelh, el detingut i únic acusat de la violació i mort a punyalades de la jove Eva Blanco es va sotmetre a aquest anàlisi d’ADN després de ser traslladat a Espanya la setmana passada des de França, on va ser detingut.

Els resultats han estat coincidents amb les restes de semen que es van trobar en la roba interior de la jove per la qual cosa l’ADN és clau en aquest cas. Una nova anàlisi d’aquelles restes trobades fa gairebé dues dècades van permetre l’any passat determinar que pertanyien a un home procedent del nord d’Àfrica.

Ahmed Chelh, tot i que tenia nacionalitat espanyola, era procedent del Marroc. La Guàrdia Civil va arribar fins a ell després d’acudir al cens de les persones del nord d’Àfrica que vivien a Algete en aquells anys. Després de delimitar la seva recerca a unes 200 persones, van trobar un home l’ADN del qual coincidia en un alt percentatge, tot i que no completament. Es tractava del germà d’Ahmed Chehl.