L’Allianz Arena, empipat per l’adéu del tècnic, exhibeix una pancarta amb el missatge “‘Pep’ mai va ser un dels nostres”

Tot i la victòria en l’últim partit de la Bundesliga, cada cop és més evident la distància entre Pep Guardiola i l’afició del Bayern Munich. Als ‘Bayerische Riesen’ no els hi ha fet cap mena de gràcia que el de Santpedor deixi el club a final de temporada; i, des de la confirmació oficial del seu fitxatge pel Manchester City per la propera temporada, han iniciat una campanya contra ell.

Així, durant el partit contra el Darmstadt d’aquest cap de setmana, un sector de les graderies de l’Allianz Arena oferia una pancarta on es podia llegir “‘Pep’ mai va ser un dels nostres”.

Pep Guardiola | Diari Catala
Pep Guardiola afronta els seus últims mesos a la banqueta de l’FC Bayern | FOTO: europapress.es

Context del missatge

L’origen de la pancarta, però, neix en el partit d’anada entre tots dos equip. Aquell dia, l’afició del Darmstadt en mostrava una contra el Bayern dient que “La nostra herba és millor que el vostre ‘speed’”. ‘Speed’, en alemany, és tradueix com Pep, el nom de Guardiola.

Una volta després, el Darmstadt visitava l’Allianz Arena. I l’afició del Bayern, aprofitant l’avinentesa, van respondre el rival amb una altra pancarta on es llegia “‘L’‘speed’ mai va ser un dels nostres”.