L’’After Horror Lounge’ arriba al Festival de Sitges

0
Els visitants podran viure una experiència d'autèntica por
Els usuaris que s'apropin a l’After Horror Lounge podran degustar, a més dels emblemàtics Mojito, Cuba Libre i Daiquiri, el còctel més terrorífic del Festival
Els visitants podran viure una experiència d'autèntica por
Cartell Sitges 2015

La 48a edició del Festival de Sitges porta l’After Horror Lounge de Casa Bacardí

Aquest any els assistents a la 48 edició del Festival de Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, comptaran enguany amb un lloc perfecte per trobar-se i comentar les pel·lícules que protagonitzaran la programació d’aquesta edició: l’After Horror Lounge de Casa Bacardí. Un espai que es convertirà en el punt de trobada de les persones més rellevants de la indústria cinematogràfica i els aficionats al cinema fantàstic. Un al·licient per visitar aquest emblemàtic festival que ja celebra la seva 48a edició.

Molts anys de trajectòria que han portat a Sitges a personatges tan emblemàtics com Vin Diesel, Rutger Hauer, Isabel Coixet, Quentin Tarantino, Donald Sutherland, Mark Dacascos, Ariadna Gil, Robert Englund, entre d’altres. Actors, actrius, directors/es, un ventall internacional i del país, que sense dubte no deixen indiferent als visitants acèrrims i curiosos que s’apropen al festival per gaudir de l’ambient i de les pel·lícules.

Els visitants podran viure una experiència d’autèntica por en el “Horror Box”, un espai creat en exclusiva per a aquests dies. Els dos caps de setmana que dura el Festival, Casa Bacardí obrirà les seves portes perquè els que s’apropin puguin gaudir dels millors còctels i d’un entorn molt especial. Per completar l’experiència, els assistents podran sentir la por en primera persona a l’Horror Box, un espai aterridor que segur apassionarà els aficionats al cinema de terror.
Els usuaris que s’apropin a l’After Horror Lounge podran degustar, a més dels emblemàtics Mojito, Cuba Libre i Daiquiri, el còctel més terrorífic del Festival, creat en exclusiva per a l’ocasió per Jaime Añón, guanyador de la final espanyola de la Bacardí Legacy Global Cocktail Competition.

Podrem gaudir de “AFTER HORROR LOUNGE” del 9 al 12 i del 16 al 18 d’octubre en horari de 18h a 21 h. A la plaça de l’Ajuntament. Entrada gratuïta.

Informació cedida Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya