L’Agència Catalana de Turisme visita Santa Eulària

0

Ara mateix el segell de Turisme Familiar de l’ACT esta format per més de 700 empreses i 22 destins turístics dins de Catalunya

La setmana passada el Ajuntament de Santa Eulària, a Eivissa, van rebre responsables de l’Agència Catalana de Turisme per a presentar el seu projecte de Segell de Turisme Familiar, una iniciativa a la que ja s’han sumat una veintena de municipis de Catalunya i un centenar d’empreses del sector turisme.

La regidora Carme Ferrer, a més d’una trentena d’empresaris, van coneixer d’aprop els detalls del projecte, de la má de l’entitat de turisme més exitosa de l’Estat. En aquest sentit la regidora es va mostrar molt contenta amb l’experiencia, ja que tot i que Santa Eulária encara es troba lluny de ser un destí turístic familiar de primer nivell, “es un know how molt interessant que ens pot servir per saber com de lluny o aprop que estem de ser un destí familiar de primera ordre i en quina direcció hem de treballar”, comentaba Ferrer. “L’administració i els empresaris hem treballat per a que Santa Eulària sigui un destí de turisme familiar, pero es important tindre un mirall a on mirar-se per saber cap a on hem de seguir treballant.”

Jordi Secall, director de marketing del ACT es va mostrar molt optimista a la opció de que Santa Eulària entrés dins el segell de Turisme Familiar. “En general, aquí a Santa Eulària es nota que esta tot molt orientat cap al turisme familiar; a partir d’aquí caldríen uns petits retocs, repensar alguns materials, actualitzar serveis; pero estem molt a prop, no caldríen grans canvis per entrar dins el segell si això fos possible.” Secall va destacar que la qualitat de moltes de les instal·lacions turístiques de la localitat son motiu d’orgull de l’administració.

En els últims anys s’han potenciat molt els serveis turístics, i han ampliat la oferta de comoditats, com buscar un cotxe de lloguer barat per la zona per poder recorrer còmodament tots els racons turístics.

Ara mateix el segell de Turisme Familiar de l’ACT esta format per més de 700 empreses i 22 destins turístics dins de Catalunya, els cuals compleixen una serie de requisits de qualitat per poder formar-hi part.