Laia Sanz, Campiona del Món d’Enduro

0
Quart títol mundial d'enduro per la catalana Laia Sanz
Quart títol mundial d'enduro per la catalana Laia Sanz
Quart títol mundial d'enduro per la catalana Laia Sanz
Quart títol mundial d’enduro per la catalana Laia Sanz Foto: KH-7

La pilot de KH-7 ha aconseguit el quart títol consecutiu

Imparable com sempre, la catalana Laia Sanz ha anat a per totes avui dissabte al Gran Premi de França on ha vençut amb gran autoritat a la seva rival Jane Daniels. Amb aquesta victòria, la pilot de KH-7 en Réquista (Midi-Pyrénées, Francia) li sigut suficient per emportar-se el seu quart títol mundial d’enduro de manera consecutiva, i sense necessitat de disputar la prova de demà diumenge.

Sanz ja va començar divendres guanyant el Super Test i el dissabte avui dissabte s’ha imposat en cinc de les sis especials franceses. Finalment, la pilot de KTM ha completat les dues voltes de recorregut de 55 quilòmetres de tres especials per volta amb una avantatge 1’29” sobre la britànica, segona, i de 2’05” respecte a la tercera classificada, l’australiana Jessica Gardiner.

“La carrera ha anat molt bé i això que a França el tipus de terreny no m’acostuma a ser molt favorable.  He aconseguit avantatge molt ràpid i m’he sentit molt còmode. Normalment, el dia que tens que guanyar sembla que tot costa més, però avui no ha sigut així”, reconeix Laia Sanz.

Laia celebrant el títol juntament amb el seu equip Foto: KH-7
Laia celebrant el títol juntament amb el seu equip Foto: KH-7

Amb aquest, i els 13 de trial, la catalana suma ja 17 títols mundials

Amb el campionat ja assegurat, Laia renuncia a disputar demà la segona carrera del GP de França per viatjar cap al nord d’Africa on dilluns comença el Rally de Marroc.