El govern municipal informarà aquest dimarts a les 19h. sobre tots els canvis que suposaran la transformació del Gorg i del canal del Port

 

El Museu de Badalona, a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya, acollirà aquest dimarts 2 de febrer a les 19 hores una reunió del Govern municipal amb tota la ciutadania que vulgui participar per tal d’informar de tots els canvis que suposarà la transformació de la rambla del Gorg i del canal del Port. També s’informarà del procés participatiu al Districte 5 –els barris de Raval, Gorg i Congrés-, segons informa Badanotis.

Segons aquest digital, la trobada pública d’aquest dimarts es troba dins el marc d’informar a tots els badalonins del projecte urbanístic per reformar la façana marítima de la ciutat. Destaquen al mitjà la transparència amb la que el nou govern municipal –sorgit d’un pacte post electoral al juny de l’any passat- vol tractar aquest tipus de qüestió. La reforma de la rambla del Gorg i del canal del Port és una dels processos participatius més avançats d’aquest mandat municipal, segons informa aquest diari.