L’Ajuntament de Badalona qualifica d’”èxit” la reunió amb veïns del Gorg

0
Rambla Gorg badalona reforma
Rambla del Gorg i façana maritina de Badalona | Foto: Territori GenCat

La reunió amb els veïns per explicar la transformació del Gorg i el Port va ser un “èxit d’assistència” segons el propi Consistori

 

Dimarts passat l’Ajuntament va organitzar una reunió amb els veïns del Gorg per explicar el projecte de transformació de la zona, que inclou una renovació en la façana del Port. Segons expliquen des del propi Consistori, la sala del Museu de Badalona habilitada per aquesta trobada es va omplir de veïns que no van deixar de fer preguntes a l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Sabater, i la resta de membres de l’equip de govern municipal.

Durant la seva intervenció, Sabater va criticar l’anterior govern municipal –liderat pel ‘popular’ Xavier García Albiol-. “nosaltres mai haguéssim dissenyat el projecte del Port i la remodelació del Gorg com és ara, però cal reconèixer que aturar-lo és absolutament inassumible per a l’Ajuntament”, va confessar Sabater als assistents a aquesta trobada que va servir també per presentar la sessió de jornada participativa del proper 27 de febrer. Aquest dia els veïns de la ciutat podran decidir l’us dels quatre espais i equipaments públics de la rambla del Gorg i el Port.

El regidor Oriol Lladó va destacar el potencial de la zona del port. “Volem donar al passeig marítim la importància que es mereix construint un hotel emblemàtic”, va anunciar Lladó. Per la seva banda, la regidora del Districte, Agnès Rotger, considera que el Gorg patirà una transformació que atrauran noves famílies “que rejoveniran la piràmide de població, molt envellida en aquesta zona, i generaran una nova dinàmica comercial i d’activitat social”.