L’ajuntament de Castelldefels avança la inversió pel “Pla de Barris”

0
Castelldefels pla de barris
Castelldefels | Foto: BCNcat

L’ajuntament de Castelldefels ha decidit assumir els 9,4 milions necessaris per les inversions del “Pla de Barris”

 

L’Ajuntament de Castelldefels assumirà íntegrament durant els propers quatre anys la totalitat de les inversions necessàries per completar l’execució del Pla de Barris de Vista Alegre, que havia de cofinançar la Generalitat.

Segons han informat fonts municipals, el Pla de Barris, amb un pressupost de 9,4 milions d’euros, es va aprovar el 2010, però a causa de la crisi econòmica ni l’Ajuntament ni la Generalitat van contribuir amb la inversió acordada i van prorrogar el termini per executar el projecte.

El nou equip de govern de Castelldefels, format per Movem, PSC, ERC i Castelldefels Sí Pot, ha anunciat la seva intenció d’impulsar tot el Pla de Barris de Vista Alegre al llarg d’aquest mandat municipal, que finalitza el 2019.

L’Ajuntament ha decidit avançar amb la totalitat de la seva inversió prevista, amb el compromís per part de la Generalitat de pagar la seva aportació després.

Fins ara, s’han invertit gairebé 1,8 milions d’euros en el Pla de Barris de Vista Alegre, que està a un nivell d’execució del 19%.