L’alcalde de Tarragona dóna l’OK al nou ‘BCN World’

0
Jose Félix Ballesteros oriol junqueras
Ballesteros amb, entre d'altres, el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras | Foto: Europa Press

Josep Félix Ballesteros considera “adequada” la redimensió del nou Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha considerat que la redimensió del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou (Tarragona), projecte anteriorment conegut com a BCN World, és “l’adequada”.

En una entrevista aquest divendres en TV3 recollida per Europa Press, s’ha referit així a la reducció a la meitat de la superfície per a activitats de joc, amb un màxim de dues llicències per a casinos davant de les sis previstes inicialment.

“Entre zero i el que tenim, el que tenim és millor”, ha assenyalat Ballesteros, que ha dit sentir-se feliç com a alcalde i com socialista per haver pogut materialitzar el projecte.

“Essencialment segueix mantenint els mateixos objectius: un oci i turisme familiar pròxim i complementari a l’oferta cultural i turística del territori, i ajustat al que els operadors internacionals poden assumir com inversió”, ha considerat.

Ballesteros ha augurat que PP i C’s “probablement s’afegiran” al projecte, perquè ja han aprovat mocions a favor en ajuntaments de Tarragona, i ha subratllat que els arguments en contra de la CUP són molt febles.

Després de preguntar-li pel nom que ha de portar el projecte, ha suggerit que inclogui els conceptes de Salou, Tarragona, Vila-seca, Mediterrani o Costa Daurada, tot i que no s’ha tancat a agregar una al·lusió a Barcelona per la seva proximitat.