Lamar Odom “lluita per la seva vida”

0
L'exjugador dels Lakers està hospitalitzat
La vida d'Odom corre perill
L'exjugador dels Lakers està hospitalitzat
La vida d’Odom corre perill

L’excompany de Pau Gasol als Lakers ha estat  trobat inconscient a l’habitació d’un bordell

Aquesta va de debò. Després de moltes polèmiques envoltades de drogues, alcohol i excessos, Lamar Odom s’ha passat. L’exjugador dels Lakers, on va coincidir amb Pau Gasol, ha estat trobat aquesta matinada inconscient a l’habitació d’un bordell per festes privades situat a Pahhrump (Nevada). Odom va arribar dissabte i portava des d’aleshores de festa, tot i que a hores d’ara es desconeix si havia pres drogues i alcohol, però sí Viagra. La barreja d’aquests elements és molt perjudicial i, tot i que encara no se sap si s’ha produït, es considera una opció.

Un dels que no ha dubtat en anar a visitar el seu amic és l’estrella de l’NBA Kobe Bryan, que ni tan sols va esperar a què acabés el partit de pretemporada que es trobava disputant amb els Lakers. L’amistat entre Odom i Bryan és coneguda i el crack de l’equip de Los Ángeles està molt preocupat, ja que segons informacions provinents d’Estats Units Odom “lluita per la seva vida”.

Odom té un llarg historial polèmic en què les drogues tenen un paper principal. L’any 2001 ja va ser suspès per l’NBA per incomplir la política antidrogues, i el 2013 va estar 72 hores desaparescut en les que ni tan sols la seva dona, la mundialment coneguda Khloe Kardashian, sabia on es trobava. Finalment va ser localitzat a l’habitació d’un hotel “rodejat d’amics, tractant de superar el seu problema amb les drogues”. En aquell moment, es parlava que Odom consumia crack, una barreja entre cocaïna i bicarbonat sòdic.

Però els problemes vénen de més endarrere. Odom va patir la prematura mort de la seva mare quan només tenia 12 anys, i va haver de ser criat per la seva avia, ja que el seu pare era adicte a la cocaïna. A més a més, el 2006 va perdre al seu nadó per mort sobtada i el 2011 va protagonitzar un accident de cotxe en què va morir un jove de 15 anys.