L’Amazon Fire es renova amb més memòria i nous colors

Amazon pot presumir de posseir en el seu catàleg propi una de les tauletes més barates i optimitzades del mercat, l’Amazon Fire. Aquest dispositiu va ser llançat l’any passat, i no ha fet més que aconseguir bones crítiques i èxit.

L’Amazon Fire és un dispositiu que compta amb una pantalla de 7 polzades amb una resolució de 1024×600 píxels i panell IPS, un processador de quatre nuclis a 1,3GHz acompanyat de 1GB de RAM, un pes lleuger (313g), interfície Fire OS i una gran autonomia gràcies a la seva bateria capaç d’oferir fins a 7 hores per llegir, navegar per la web a través de connexió internet, veure vídeos i escoltar música.

Amazon Fire

El model original llançat l’any passat, pecava d’un petit defecte, el seu emmagatzematge intern, tot just 8GB (encara que pot ser ampliat per micro-SD), però Amazon ha decidit posar remei a això, i avui ha llançat un nou model de 16 GB d’emmagatzematge intern. Encara que aquest no és l’únic canvi, fins a la data, l’Amazon Fire només estava disponible en color negre, ara també estarà disponible en color blau, magenta i taronja.

Fer-se amb el model de sempre (8 GB) en algun dels nous colors no té cap increment en el preu del Fire, que segueix sent de 59,99 euros, però, la versió de 16 GB, tindrà un preu una mica més elevat, 10 euros més, costant per tant l’equip en total 69,99 euros.