El Lamborghini Huracán LP 580-2 envia la força cap a l’eix posterior

Fa uns dies parlàvem de les novetats tècniques i dinàmiques que aportava el superesportiu italià de cara al 2016 amb la tracció total, però ara, des del Saló de Los Ángeles, arriba la versió que faltava, aquella que envia tota la força cap a l’eix posterior, tal com manen els cànons dels grans esportius per tal de garantir la màxima diversió; aquí teniu el Lamborghini Huracán LP 580-2.

Equipa el mateix motor que ja coneixem, el V10 de 5.2 litres i 580 CV de potència, però amb uns quilos de menys aconseguits gràcies a treure la tracció total i aplicar només la força a l’eix posterior. En concret, parlem d’una diferència de 33 quilograms. En conjunt, aquest Huracán té un pas per la balança de 1.389 quilos, un pes força interessant pel tipus de de cotxe que és i el gran motor que munta en posició central. Tot aquest pes queda repartit al 40% a l’eix davanter i el 60% a l’eix posterior per tal d’aconseguir la millor dinàmica possible.

Així mateix, s’ha revisat el control de tracció i estabilitat i la direcció, tot perquè el Lamborghini Huracán LP 580-2 ofereixi les millors prestacions possibles, les quals asseguren una acceleració de 0 a 100 km/h e només 3,4 segons i una velocitat punta de 320 km/h. Només estarà disponible amb canvi automàtic de doble embragatge.

Respecte a l’estètica tot segueix igual, excepte alguns petits retocs al faldó i entrades d’aire davanteres, a les òptiques o les llandes, canvis poc perceptibles si donem una mirada ràpida. Tot i així, la marca assegura que els petits canvis asseguren un major downforce a l’eix davanter.

Sens dubte el Lamborghini Huracán LP 580-2 segueix sent igual d’espectacular que sempre però amb aquest plus afegit de la tracció posterior. Si voleu gaudir de la seva potència només haureu de pagar uns 150.000 euros.