Petits canvis pel Lamborghini Huracan LP 610-4

Després de només un any i mig a la venda, la marca italiana ha decidit oferir una petita renovació del seu superesportiu, el Lamborghni Huracan LP 610-4. Estètica, interior i mecànica segueixen al seu lloc de sempre, però introdueix novetats tecnològiques i d’enginyeria que milloren el rendiment i l’eficiència.

El motor V10 de 5,2 litres d’aspiració natural manté les mateixes prestacions de sempre, però introdueix una nova tecnologia que ja s’està utilitzant força en el mercat; parlem de la desconnexió de cilindres (ho vam poder provar amb l’Audi A1 1.4 TFSI). En el cas del Lamborghini Huracan LP 610-4, aquest sistema deixa de injectar benzina en 5 dels 10 cilindres quan estiguem realitzant una conducció tranquil·la. En el moment que decidim tornar a trepitjar l’accelerador amb força, els 10 cilindres tornen a treballar a ple rendiment. Amb aquest sistema s’aconsegueix més eficiència reduint consums i emissions de CO2.

Una altra millora mecànica que rep el Lamborghini Huracan LP 610-4 és a la seva tracció a les quatre rodes. Aquesta ofereix un millor rendiment i un millor comportament en la seva dinàmica. Així mateix també s’ha millorat el sistema d’escapament esportiu.

Passant a les novetats més físiques, trobem nous colors per a la carrosseria, nous acabats de cuir per a l’interior, sortides d’aire de color negre mate, un nou sistema d’àudio o il·luminació LED per a la zona del motor. Tot i aquests canvis poc significatius, el preu del Lamborghini Huracan LP 610-4 segueix sent el mateix que parteix dels 169.500 euros.