L’ambulatori de La Salut de Badalona recuperarà el servei de Pediatria

0
pediatria, hospital, CAP, salut
Foto: Europa Press

El retorn dels especialistes en Pediatria es concretarà el 4 d’abril, previsiblement

El CAP de La Salut de Badalona recuperarà el servei de Pediatria (una part, almenys). Així ho ha explicat la Federació d’Associacions de Veïns a través d’un comunicat en el que concreta que la voluntat és recuperar els especialistes desplaçats al Gran Sol després de Setmana Santa, el 4 d’abril, previsiblement, segons informa avui el Diari de Badalona.

La reestructuració es traduirà en una pediatra – en comptes dels tres professionals que hi havia abans – i una infermera pediàtrica, que consultaran tots els dies de la setmana, matí i tarda. El retorn, diu la federació, respondrà a la necessitat del col·lectiu més afectat pel que fa a la distància des de casa seva a l’ambulatori del Gran Sol.

L’ICS consultarà prèviament a cada família quina opció prefereixen; els càlculs sostenen que entre 800 i 1.000 nens i nenes podrien decidir-se pel CAP La Salut. Aquest ha estat l’acord pres després de diverses reunions entre l’ICS, el govern local, la FAV i les tres associacions de veïns directament implicades  – Can Claris, Juan Valera i Verge de La Salut -.