L’ANC celebra aquest dissabte un acte amb els 72 diputats independentistes

0

L’acte, batejat com ‘Endavant República i celebrat a la Fira de Cronellà, servirà per a que els diputats reflexionin sobre el full de ruta

 

L’ANC ha organitzat per a aquest dissabte un acte a la Fira de Cornellà de Llobregat (Barcelona) per reflexionar sobre els 18 mesos previstos fins a la consecució de la independència de Catalunya i en què participaran els 62 diputats de JxSí al Parlament i els deu de la CUP, ha informat aquest dimarts l’entitat en un comunicat.

L’esdeveniment, batejat com a ‘Endavant República’, començarà amb una “representació a petita escala de la Via Catalana” -la manifestació independentista de la Diada de l’11 de setembre- per explicar els moments clau del procés sobiranista, amb intervencions de l’exalcalde d’Arenys de Munt Carles Mora (Reagrupament) i de la militant independentista Blanca Serra, a més de responsables de les mobilitzacions de l’ANC.

A continuació, els polítics es dirigiran als assistents per transmetre’ls “un missatge de força i unitat” i la seva visió del panorama polític actual.

L’ANC pretén que l’esdeveniment serveixi també per informar la societat civil de les línies d’actuació que, segons l’entitat, haurà d’assumir, i que ha resumit a “empènyer des del carrer, ampliar la base social i defensar les institucions de tots els catalans”.

Segons el comunicat, l’acte podrà seguir-se en directe per Internet via ‘streaming’ a través de l’espai web de l’entitat independentista.