Aquest Lancia Delta HF Integrale Evo Martini 6 només té 28.000 quilòmetres

Si hi ha un cotxe italià desitjat a nivell mundial aquest és el Lancia Delta HF Integrale, un model molt cotitzat al mercat dels clàssics i una autèntica joia que atrau les mirades de tots aquells enamorats dels ferros de quatre rodes. Ara, mentre la marca està agonitzant sense saber quin rumb agafar, ens podem comprar la unitat més desitjada, el Lancia Delta HF Integrale Evo Martini 6.

Aquesta edició completament especial va néixer l’any 1992, després que Lancia es coronés per sisena vegada consecutiva Campiona del Món de Constructors de Ral·li en una etapa totalment daurada per a la marca italiana en aquesta disciplina. Del Lancia Delta HF Integrale Evo Martini 6 es van fabricar un total de 310 unitats amb un aspecte que reproduïa el model de ral·li amb les franges blaves i vermelles Martini que recorren tot el lateral del cotxe. Així mateix, també aporta la inscripció de Martini Racing a l’alerò especial col·locat per a l’ocasió, i el World Rally Champion a les portes i para-xocs. La resta segueix la línia dels Intregale Evo amb una bona musculatura i les llandes d’aliatge OZ ja característiques del model. L’interior manté l’ambient Racing de tots els Integrale amb, per exemple, un seients baquet Recaro entapissats d’Alcàntera.

Lancia Delta HF Integrale Evo Martini 6 | Diari Català
Lancia Delta HF Integrale Evo Martini 6

Mecànicament el Lancia Delta HF Integrale Evo Martini 6 és una autèntica meravella de la enginyeria gràcies al seu motor de 2 litres 16 vàlvules turbo no catalitzat que genera 210 CV de potència. Això sí, requereix d’un manteniment constant ja que sempre s’ha parlat de la seva delicadesa en aquest apartat. Tot així, aquesta unitat, la número 184, només suma 28.000 quilòmetres tot i els seus 23 anys de vida, sens dubte unes xifres molt temptadores.

Però tot això té un preu, i tants pocs quilòmetres amb un aspecte immaculat no es regalen. Així doncs, la subhasta serà el pròxim 3 de febrer a París i s’espera que el preu pugui ascendir fins els 150.000 euros. Si els teniu, no ho dubteu, aquest Lancia Delta HF Integrale Evo Martini 6 ocupa les primeres planes de la història de l’automòbil.