La propera ampliació de contingut del darrer videojoc de Star Wars arribarà amb l’aliat de Han Solo com a principal novetat

Després de les novetats anunciades a principis de març, Star Wars Battlefront presenta els primers detalls de la seva propera ampliació de contingut prevista per aquest estiu. Segons anuncia Electronic Arts, el segell distribuïor, l’expansió pròxima, Bespin, incorporarà un nou heroi al joc: Lando Calrissian.

Es tracta del popular aliat de Han Solo durant la trilogia original de George Lucas, interpretat per Billy Dee Williams, un personatge que els jugadors que comprin la segona de les quatre expansions de pagament previstes podran controlar.

NVIDIA llança nous drivers
Captura intrajoc de Star Wars Battlefront | Font: Nvidia

L’arribada de Bespin està prevista per a principis de juny, i incorporarà altres novetats com quatre nous mapes, un d’ells la ciutat alada introduïda a Star Wars V: L’imperi contraataca, que dóna nom a l’expansió.

Star Wars Battlefront és un autèntic èxit que ha trencat rècords. A principis de gener, després de només dos mesos a la venda, el videojoc ja superava els 12 milions de còpies venudes. Una xifra que avui dia segurament ja ha sobrepassat.