El Morabanc Andorra vol confirmar el bon estat de forma contra el Rio Natura Monbus amb el base Víctor Sada recuperat

El Morabanc Andorra vol confirmar el bon estat de forma contra el Rio Natura Monbus per mantenir les seves opcions de qualificar-se per a la Copa del Rey i seguir en la zona mitja alta de la taula. Víctor Sada s’ha recuperat de la seva lesió i arriba a temps per disputar el partit.

El conjunt del Principat arriba havent sumat sis victòries en els últims vuit partits. L’última d’elles, contra un rival directe com és el Gran Canaria a la pròrroga. El rival d’avui, el Rio Natura Monbus, ve de perdre els seus últims quatre partits contra el Manresa, el Real Madrid, el Montakit Fuenlabrada i l’UCAM Murcia.

El Morabanc Andorra arriba amb tots els seus jugadors disponibles mentre que el Rio Natura Monbus té el dubte de Juanjo Triguero, que ha passat un procés de gastroenteritis. Joan Peñarroya, entrenador de l’Andorra, considera que el seu equip no ha de canviar la seva forma de jugar per parar Waczynski, el jugador més determinant del seu rival.

Els andorrans arriben amb ganes de derrotar l’equip gallec, contra el que ja van perdre la temporada passada per 78-73. Peñarroya ha plantejat que l’equip no ha de pensar en la Copa del Rey. “Sembla que últimament només existeixi la Copa del Rey. El que s’ha de fer és anar a Santiago i guanyar. Després ja veurem el que passa”, ha apuntat.