L’Apple TV 3 rejoveneix i rep tres nous canals

  0
  Apple TV3

  Apple TV3

  L’Apple TV 3 rejoveneix rebent tres nous canals

  El CEO d’Apple, Tim Cook, confirma que la pròxima generació de l’Apple TV es posarà a la venda als Estats Units a partir de dilluns, però, encara li queda molta vida per davant a l’Apple TV 3. Ha estat recentment rejovenit amb l’arribada de tres nous canals a la seva interfície, els elegits són la CBS, la NBC i el M2M, disponibles des del dia d’ahir en tots els Apple TV de tercera generació. Sembla que Apple no para de contactar amb les televisions per impulsar el contingut en les seves petites caixes multimèdia, el que pot ser un clar indicatiu que la televisió online d’Apple està cada vegada més a prop de ser una realitat.

  Com ja hem comentat, els canals seleccionats són la CBS, NBC i M2M. Aquests canals s’afegiran automàticament als dispositius en les regions on sigui compatible. La CBS oferirà contingut disponible durant una setmana perquè els usuaris valorin si és mereixedora de pagar o no una subscripció al servei, en canvi la NBC únicament podrà visualitzar si passem per caixa, sense poder provar prèviament el servei. El canal M2M si serà completament gratuït i està dedicat als amants de la moda.

  Rebaixa del preu de l’Apple TV3 i preu de la propera generació

  Actualment el preu de l’Apple TV 3 que de moment seguirà a la venda és de 79 euros, mentre que la quarta generació estarà disponible a partir de 169 euros en la versió de 32 GB.

  Apple TV 3

  És cert que la nova generació de l’Apple TV disposarà de la seva pròpia botiga d’aplicacions, el que el farà gairebé imparable, ja que podrem instal·lar jocs i/o aplicacions per gaudir al màxim a la pantalla gran del nostre saló. A més, gràcies a la possibilitat de poder utilitzar gamepads compatibles amb aquest dispositiu, gaudir de jocs com Asphalt 8, Modern Combat o similars serà una autèntica passada…

  No obstant això, l’anterior edició de l’Apple TV encara requereix de l’impuls d’Apple per disposar de nous canals d’aplicacions, però sembla que no acaben d’abandonar-lo, i això és bon senyal, sobretot per als que van aprofitar les últimes rebaixes de l’Apple TV 3 per adquirir-lo.