Lardín renova fins 2018

0
Jordi Lardín ha revifat el planter blanc-i-blau
Lardín, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque
Jordi Lardín ha revifat el planter blanc-i-blau
Lardín, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

El màxim responsable del futbol base va ampliar el seu contracte ahir a l’Estadi RCDE

Molt bones notícies per l’Espanyol. Jordi Lardín, cap de la pedrera perica, va firmar ahir la seva renovació amb el club fins al 30 de juny de 2018. Lardín va supeditar la seva continuïtat al club a la d’Oscar Perarnau, i després que aquest signes un nou acord amb l’entitat, tan sols era qüestió de trobar una data per signar el nou contracte.

Lardín va arribar a l’Espanyol al novembre de 2012, tot just quan Joan Collet va agafar el relleu de Daniel Sánchez Llibre com a president del club. Durant aquest temps, el coordinador de la pedrera ha redreçat el futbol base i l’ha tornat a convertir en un dels referents en l’àmbit espanyol, després de la desfeta dels anteriors responsables. Amb Lardin al càrrec la pedrera blanc-i-blava ha tornat a aconseguir títols, ha aportat diversos jugadors al primer equip i han tornat a l’entitat futbolistes i entrenadors que tenien un passat en blanc-i-blau. El màxim responsable del futbol base va fer un repàs als seus tres anys al càrrec per Espanyol TV.

Conjuntament amb Jordi Lardín també seguirà al club el seu grup de treball i la seva mà dreta, Àngel Morales, també exjugador del club. Morales s’encarrega de les finances del futbol base i és una peça clau pel bon funcionament de tot el mecanisme, un engranatge que finalitza al primer equip. Lardín, que ha tornat a portar èxits a la pedrera, està en contacte permanent amb el director esportiu de l’entitat, Oscar Perarnau, un dels secrets per al bon funcionament d’un club que s’ha de nodrir de jugadors formats a casa donat la mala situació econòmica que travessa des de fa temps.