L’autopsia al nen de Girona descarta una mort violenta

0
Mossos chaleco - Diari Català
@mossocat

Les primeres hipòtesis apunten a una mort per una malaltia que no li va poder ser curada al no creure els pares en la medicina convencional

 

L’autòpsia practicada al menor de set anys trobat mort a casa seva de Girona descarta que la mort hagi estat violenta, segons confirmen diferents agències aquest divendres. Els pares del menor passaran el matí d’aquest divendres a disposició judicial, després d’haver estat detinguts dimarts a la tarda com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi imprudent.

El cadàver va aparèixer dimarts després que la propietària del pis on vivia la família acudís a cobrar el lloguer i alertés la Policia catalana que el pare presentava un comportament estrany. La investigació dels Mossos apunta que la família menjava i dormia a la mateixa habitació a la qual hi havia el cadàver i, segons altres fonts, el pare feia creure a la resta de la família que el menor no havia mort. Les primeres hipòtesis apunten que el nen va poder haver mort per una malaltia sense que els pares el portessin al metge ja que no creuen en la medicina convencional.