Le Max Pro és el primer smartphone amb el nou Snapdragon 820

Són diversos els mesos en què es portava parlant sobre el nou Snapdragon 820, el nou processador de Qualcomm que arribarà al mercat aquest any, i que no només donarà vida a smartphones, sinó que també el trobarem dins de drones.

Els primers rumors parlaven de la possibilitat que Samsung o Xiaomi fossin els primers fabricants a estrenar el Snapdragon 820, però la companyia xinesa LeTV se’ls ha avançat, sent així el primer fabricant en integrar el nou processador en un dels seus smartphones, concretament en Le Max Pro.

Le Max Pro

El nou Le Max Pro té un disseny que no deixarà indiferent a ningú, arribant fins i tot a recordar (i amb molta raó) a dispositius de Huawei, el seu cos metàl·lic, sensor d’empremtes a la part posterior del terminal i marcs laterals gairebé inexistents tenen la culpa de això.

LeTV no revela les seves especificacions al complet

LeTV ha tingut molta pressa a anunciar que serà la primera companyia en integrar el nou Snapdragon 820, tanta que sembla que només sigui aquesta la notícia, per desgràcia no han revelat molts més detalls del Le Max Pro, tot i així hi ha alguns detalls de les seves especificacions que si que sabem.

El Le Max Pro comptarà amb una pantalla de 6,33 polzades amb resolució Quad HD de 2560×1440 píxels, vindrà amb 4GB de RAM, una bateria de 3400mAh i el podrem trobar amb tres configuracions diferents pel que fa a memòria interna: 32, 64 i 128 GB.

Le Max Pro

El nou Le Max Pro també vindrà equipat amb la GPU Adreno 530, una càmera posterior de 21MP i excepte alguna sorpresa d’aquí a que es llanci de manera oficial, vindria amb una UI pròpia basada en Android 6.0 Marshmallow.

També serà el primer smartphone que portarà Sense ID, la tecnologia biomètrica de Qualcomm que promet ser més segura que les existents en funcionar amb una cerca per ultrasons que crea un mapa 3D de l’empremta dactilar.

Preu i disponibilitat

De moment LeTV no ha especificat cap data de disponibilitat per al nou Le Max Pro, encara que sembla ser que ho tindran llest per al Mobile World Congress. El preu és una altra incògnita, però segons els rumors podria oscil·lar prop dels 535$. Esperem amb ànsies mes notícies sobre aquest terminal.