Luis Enrique marxa de San Mamés satisfet pel resultat, content amb l’actitud de l’equip i admetent que el resultat deixa oberta l’eliminatòria

Hem fet una bona primera part, tot i que en la segona no tant. L’eliminatòria està oberta i bonica de cara al partit de tornada”, ha comentat. “Ens ha costat jugar després del descans. Hem demostrat que som un equip amb ambició contra un Athletic intens, però que ens ha generat poques ocasions. Estic satisfet pel joc i pel resultat”, ha admès.

“Munir i Sandro han disposat de molts minuts aquesta temporada, però han tingut massa pressió i no han pogut treure el millor que tenen. Els dos entrenen molt bé”, ha dit, sobre els dos joves davanters del FC Barcelona. “Estic molt content per Munir i el seu partit d’avui”, ha sentenciat. També ha tingut bones paraules per Sergi Roberto, que avui ha jugat de lateral esquerre: “Ha estat molt bé, a un gran nivel físic. Té una gran polivalencia i pot jugar a qualsevol lloc”.

Sobre la decisió de no convocar ni fer viatjar Luis Suárez pel partit, s’ha mostrat irònic. “No he convocat Luis Suárez perquè m’ha arribat un WhatsApp dient que no podia jugar”, ha bromejat.