L’atracció ‘Magatzem de les Bruixes i els bruixots’ queda tancada

El Parc d’Atraccions Tibidabo té una nova atracció per aquest estiu. S’anomena l”Embruixabruixes’ i serà el substitut perfecte de l’emblemàtic ‘Magatzem de les Bruixes i els Bruixots’. La noticia ha estat comunicada pel tinent d’alcalde Gerardo Pissarello, en una festa al mateix parc.

L’acte ha comptat, a més, amb la presència de la directora del Parc, Rosa Ortiz, i de l’arquitecte Josep Maria Miàs, guanyador del concurs d’idees de la reforma de la centenària atracció i que será l’encarregat de model·lar el nou projecte que serà una realitat al mes de juny.

El ‘Magatzem de les Bruixes i els Bruixots’ serà una atracció tant exterior com d’interior, i que proporciona una vista de Barcelona a 120 metres d’altura, ha informat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

El nou projecte té un pressupost de 700.000 euros i es pretén renovar el trajecte, el fil conductor i l’escenografia per fer-lo més atractiu al públic. A més d’aquesta atracció, el Tibidabo incorporarà la temporada que ve lInteractibi‘, un joc interactiu que entrellaça la tecnologia amb l’habilitat i enginy dels participants amb gràfics 3D, juntament amb altres novetats.