L’empresa catalana Butano24 destaca al ‘Internet de les coses’ mundial

0
L'empresa catalana Butano24 al MWC 2017 | Foto: Diari Català
L'empresa catalana Butano24 al MWC 2017 | Foto: Butano24

La innovadora tecnologia emprada per aquesta companyia dedicada al mesurament de gas liquat ha sorprès a la premsa especialitzada

L’empresa catalana Butano24 se situa com una referència del Internet of Things (IoT) a nivell mundial gràcies a la millora de la tecnologia per al seu sensor a les bombones de butà. Amb l’ús de LoRa Technologies, l’empresa ha irromput amb força al ‘Internet de les coses’. Així ho demostren les darreres ressenyes en premsa especialitzada a nivell mundial.

Butano24 modernitza el procés de demanda de bombones de butà. Mitjançant sensors intel·ligents, mesura el nivell de gas de les bombones i informa als usuaris en una aplicació mòbil que els permet tramitar les seves comandes de manera online: ràpid i des de qualsevol lloc. Al mateix temps, els distribuïdors de butà coneixen al moment les necessitats dels seus clients i les dades que Butano24 ofereix els permet analitzar els patrons de compra i consum dels usuaris.

A més, Butano24 no només treballa amb aquest tipus de gas. La seva tecnologia també és útil per mesurar els nivells a tot tipus de barrils, tancs i qualsevol altre recipient de gas i líquids. En el futur, inclús, els sensors de Butano24 podrien tenir utilitats tals com ajudar als bombers a determinar el nivell de gas en un edifici abans de qualsevol intervenció.

Després de la seva presentació al passat Mobile World Congress 2017, celebrat aquest març a Barcelona, Butano24 ha rebut tan bones crítiques a la premsa especialitzada internacional que fins i tot ha estat catalogada com una de les marques “més innovadores” al sector IoT i el dispositiu de Butano24 s’ha guanyat el ser un dels sis “més destacats del passat MWC 2017”.