L’enigmàtic teaser de Insomniac Games

  0

  El famós estudi responsable de Spyro i Ratchet & Clank anunciarà un nou videojoc i n’ofereix cinc cèntims a través d’un vídeo promocional

  Segons deixa entreveure el teaser de Insomniac Games, l’equip encarregat de desenvolupar els títols de les franquícies Resistance, Ratchet & Clank i Spyro, demà dijous 28 de gener es publicarà l’anunci d’un nou videojoc. La proclama es farà a través del canal oficial de l’estudi a les 8:30 a.m. CT (a les 6:30 de la matinada a la península).

  A través del clip, de partida es pot extreure que la nova proposta de l’estudi californià oferirà una estètica cartoon -possiblement infantil- i descriurà un món submergit. Es desconeix si serà una nova IP (propietat intelectual) o es tractarà d’una nova iteració d’una franquícia coneguda. Deixant de banda Fuse i Sunset Overdrive, es tracta d’un equip que ha desenvolupat videojocs de consoles de manera exclusiva per a les PlayStation de Sony.

  Dubtes sobre la plataforma protagonista

  Insomniac Games s’ha encarregat del desenvolupament del darrer Ratchet & Clank, un videojoc que arribarà a PS4 el 24 d’abril i avui dia es troba enmig del desenvolupament de Edge of Nowhere, el seu primer projecte de Realitat Virtual mitjançant el dispositiu Oculus Rift.

  És el segon cop -el primer va ser Outernauts– que l’equip treballa amb els propietaris de Facebook (Oculus Rift va ser adquirit per la companyia del magnat Zuckerberg), fet que dóna a entendre bones relacions entre les dues parts. Això fa dubtar sobre l’exclusivitat del nou videojoc anunciat amb el teaser de Insomniac Games, que serà anunciat demà dia 28, el moment on s’esclarirà el dubte.