Lenovo presentarà un smartphone metàl·lic “preciós” en MWC

Des del twitter de Lenovo Índia, s’ha presentat un teaser que deixa clar l’anunci d’un nou dispositiu durant el Mobile World Congress d’aquest any.

Un nou dispositiu preciós ha estat dissenyat des de zero per donar el cop #Knockout. Prepareu-vos.

Aquesta és la frase que presenten al costat del teaser, i en el qual veiem un dispositiu a punt de ser acabat. Segons apunten els rumors, aquest nou smartphone de Lenovo serà una variant internacional d’un dels últims dispositius que han llançat per al mercat xinès.

Com especificacions tècniques, es rumoreja que seria idèntic al Lenovo Lemon 3, comptant així amb una pantalla de 5 polzades amb panell IPS i resolució Full HD, processador Snapdragon 616 de vuit nuclis, 16 GB d’emmagatzematge intern ampliable mitjançant micro-SD acompanyat de 2 GB de memòria RAM, càmera posterior de 13 megapíxels i càmera frontal de 5 megapíxels.

Lenovo KnockOut

Aquest nou terminal seria compatible amb xarxes 4G/LTE, comptarà amb una bateria de 2750 mAh i amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat de fàbrica.

Pel que fa a preu, s’espera que tingui un cost competitiu, de manera que estaríem davant d’un terminal d’uns 200-250 €. Els rumors apunten que aquest nou telèfon intel·ligent formaria part de la sèrie Vibe que tan bons resultats està donant a Lenovo.